سناريوى ارتجاعى براى عراق محکوم است

در حاشيه کنفرانس اپوزيسيون ارتجاعى عراق در لندن.

 

سعيد آرمان
١٣ دسامبر ٢٠٠٢

فردا قرار است يک اتفاق مهم اما صد البته ارتجاعى، در لندن صورت بگيرد. صحنه گردانان اين سناريو که در آن از احزاب گردنه بگير قومى و ناسيوناليست کرد تا احمد چلبى لمپن پرو آمريکا، از جريانات اسلامى ارتجاعى وابسته به حکومت آپارتايد جنسى در ايران و طيفى از جريانات ريز و درشت ديگر که به يمن دلارهاى آمريکا و چپاول مردم و جيره و مواجب بگيرى از حکومتهاى ارتجاعى منطقه خود را بر سر پا نگاه داشته اند، ميباشند.

مى شود جلو اين روند ضد انسانى را گرفت و مانع از به بازيچه گرفتن حرمت و شعور ميليونها انسان شرافتمند و آزاديخواه در عراق و منطقه و کل جهان شد. بايد به اين آقا بالاسرى کثيف ترين و مرتجع ترين باندها و دستجات قومى اسلامى به سرکردگى قلدر جهان، دولت بوش، و دول اروپايى طرفدارش خاتمه داد و اجازه نداد که اين سبک رياکارانه و قلدرمآبانه به نرم پذيرفته شده دنياى امروز بدل شود.

اين صدا اگر يک نفر هم باشد بر حق است. اين صداى انسانى را بايد تقويت کرد. راديکاليسم و برابرى طلبى، ترقيخواهى و سکولاريسم و انساندوستى در عراق مدافع و سخنگوى خود را دارد. حزب کمونيست کارگرى عراق تنها جريان متشکل حزبى سياسى در عراق است که در مقابل توحش حاکم بر عراق و کردستان و زورگوئيهاى آنان ايستاده اند.

فردا شنبه قرار است در "هتل هيلتون" در مرکز لندن اين جماعت بعنوان کدخداهاى خودگمارده مردم عراق و کردستان در مقابل رسانه هاى سراسرى عمده جهان ظاهر شوند و "توافقات" شان را در رابطه با تقسيم قدرت و سهم خواهى شان از همديگر، از طريق آنان به اطلاع جهانيان برسانند. بايد اين جماعت را سر جايشان نشاند، بايد با صداى رسا گفت که هيچ توافق از بالا بر سر مردم عراق از جانب اين دار و دسته مشروعيت ندارد. بايد با صداى رسا گفت که باقر حکيم، هاى مرجع و ضد زن و ضد انسانيت در ميان مردم سکولار و انساندوست جايگاهى ندارند.

امر سرنگونى دولت فاشيست عراق امر مردم عراق به کمک مردم آزاديخواه و شرافتمند جهان است بايد اين پروسه را تشديد کرد. اين کنگره هيچ ربطى به اين تمايلات انسانى و انقلابى مردم عراق ندارد.

اولين قدم در راه نه گفتن به سناريوهاى آمريکا و چلبى ها، بارزانى ها و طالبانى ها و باقر حکيم ها، شرکت فعال در پيکت اعتراضى فردا در مقابل محل برگزارى اين اجلاس است.

ما، فعالين احزاب کمونيست کارگرى ايران و عراق فردا ساعت ٩ صبح در محل خواهيم بود. به اين صف مدافع انسانيت بپيونديد.