Bookmark and Share

در سه روز گذشته پانصد نفر مانیفست آزادی زن را امضا کردند

فرستادن به ایمیل چاپ

اطلاعیه شماره ٢

با انتشار مانیفست آزادی زن در ایران و فراخوان به حمایت از این مانیفست و به همبستگی با مردم ایران در مبارزه برای سرنگونی حکومت آپارتاید جنسی و زن ستیز جمهوری اسلامی، در طول سه روز گذشته ۴۹۸ نفر از ایران و از نقاط مختلف دنیا این مانیفست را امضا کرده اند.

دهها نامه ابراز محبت و همبستگی به دست ما رسیده است که به نمونه هایی از آنها اشاره میکنیم. از تشکلهای مدافع حقوق زن و حقوق انسان تا افرادی که از تهران و تبریز و شیراز و از سراسر جهان با امضای این بیانیه اعلام کرده اند که از خواستهای برحق و پیشرفته این مانیفست دفاع میکنند.

دوستی از افریقای جنوبی نوشته است که قران کتابی است که با خواندن آن دیدم که قتل و بی حرمتی به زنان را تبلیغ میکند. اعلام اینکه زن ناموس خانواده است دست خیلیها را برای قتل به دلیل ناموس باز میکند و اجازه این قتل را میتوان از قران گرفت. من علیه حکومت اسلامی هستم و از این بیانیه دفاع میکنم. یک نفر از ایران نوشته است:  حقوق بشر و حقوق زن تا زمانی که تار و پود اسلام و دکانداران آن در ایران پا برجاست، عملی نمیشود. باید با تمام قوا در مقابل آنها ایستاد. تعدادی از دوستان از ایران پیام داده و گفته اند که آزادی زن تنها با رفتن حکومت اسلامی امکانپذیر است. خانمی از لندن نوشته است این مانیفست آزادی زن در همه کشورهای اسلامی است. من این بیانیه را با جان و دل امضا میکنم. و ادامه میدهد بیایید باهم زنان فعال سیاسی را که در کنج زندانها هستند، فراموش نکنیم. برای آزادی همه فعالین سیاسی در بند باید کاری بکنیم. و یک نفر از سیدنی استرالیا می نویسد، من یک مادر و مادربزرگ هستم. وقتی مادر من سرگذشت خودش و ظلمی که بر او رفته بود را برای من بازگو میکرد، همیشه برای این همه تحقیر و توهین به زن اشک میریختم. هیچ فرقی نمیکند هر جای دنیا به زنان ظلم میشود باید علیه آن ایستاد. من این مانیفست مترقی را امضا میکنم. اولین نامه حمایتی از این مانیفست را از کانون فرهنگی پیوند در آلمان گرفتیم که نوشته اند: "کانون فرهنگی پیوند حمایت کامل خود را از مانیفست آزادی زن درایران و درکشورهائی که قوانین اسلامی برآن حاکم است اعلام می کند. نسرین بهجو"

از این نامه ها زیاد است و خوشحالیم که چنین استقبالی از مانیفست آزادن زن هم در ایران و هم در سطح بین المللی شروع شده است. یکبار دیگر از همه شما دعوت میکنیم این مانیفست را امضا کنید. آنرا برای دوستان و آشنایان خودتان بفرستید و کمک کنید برای سازمان دادن یک هشت مارس گسترده و جهانی در همبستگی با زنان و انقلاب آزادیخواهانه مردم ایران.

زنده باد آزادی زن

سرنگون باد حکومت ضد زن اسلامی

زنده باد همبستگی جهانی در دفاع از حقوق زنان در ایران و برای سرنگونی حکومت زن ستیز اسلامی

روابط عمومی کمپین هشت مارس

۲۶ ژوئیه ۲۰۱۰

برای امضا این مانیفست لطفا به آدرسهای زیر مراجعه کنید:

please email آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید or آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید ;

call 0049-1775692413 or 0044-7719166731

or visit http://equalrightsnow-iran.com/ or http://iransolidarity.org.uk/.

Share/Bookmark

ویژه ۸ مارس