حبيب الله تنهاييان، زير شکنجه در سنندج جان باخت

متاسفانه اطلاع پيدا کرديم که حبيب الله تنهاييان کارگر سنگ برى، ساکن محله غفور سنندج روز چهارشنبه ٢٧ آذر ١٣٨١ (١٨ دسامبر ٢٠٠٢) توسط مزدوران اطلاعات سپاه پاسداران دستگير و در همان روز زير شکنجه اين جنايتکاران جانش را از دست ميدهد. جنازه حبيب در شرايطى به خانواده او تحويل داده ميشود که آثار شکنجه هاى وحشيانه مزدوران رژيم بر جسدش کاملا مشهود بود.

حبيب الله تنهاييان کارگر مبارزى بود که قبلا نيز توسط مزدوران رژيم در سالهاى ٦٥، ٦٦، ٧٨، ٨٠ دستگير و شکنجه شده بود. آخرين مورد دستگيرى و شکنجه وى توسط جنايتکاران جمهورى اسلامى در چند روز قبل به مرگ او منجر شد.

جمهورى اسلامى در شرايطى که بر لبه پرتگاه قرار گرفته است، با دستگيرى و شکنجه و اعدام مى خواهد مردم را به تمکين وادارد. اين تلاشهاى مذبوحانه ديگر فايده ندارد. شکنجه و اعدام و اعمال جنايتکارانه رژيم، مردم را متنفرتر و مصمم تر براى سرنگونى جمهورى اسلامى به ميدان مى کشد. جنبش سرنگونى بيش از پيش گسترده تر و راديکال تر قدعلم کرده و جمهورى اسلامى را زير ضرب مى گيرد.

کميته کردستان حزب کمونيست کارگرى ايران ضمن ابراز تاسف عميق از جانباختن حبيب الله تنهاييان، اين ضايعه را به خانواده و بستگانش، و به همه مردم مبارز تسليت ميگويد. در مقابل جنايات رژيم بايد ايستاد و هر مورد اعدام و دستگيرى و شکنجه مى تواند با اعتراض يکپارچه ما مردم آزاديخواه جواب قاطع بگيرد. ما مردم شهر سنندج و ديگر شهرها را به اعتراض گسترده عليه اعدام حبيب الله تنهاييان فرامى خوانيم. مناسبتهاى يادبود اين عزيز جانباخته را مى توان به صحنه اعتراض و مبارزه پرشور عليه جمهورى اسلامى تبديل کرد.

مرگ بر جمهورى اسلامى

زنده باد جمهورى سوسياليستى

کميته کردستان حزب کمونيست کارگرى ايران

سوم ديماه ١٣٨١ (٢٤ دسامبر ٢٠٠٢)