متن زير ترجمه نامه اى است که ناهيد رياضى، در آستانه جلسه سران اروپاى مشترک در کپنهاک، و به مناسبت تظاهرات بر عليه اعدامها و سنگسارها در ايران که روز شنبه ٧ دسامبر به فراخوان کميته بين امللى عليه سنگسار در کپنهاک برگزار شد، به رئيس اتحاديه اروپا ارسال نمود. کپى اين نامه براى وزير امو خارجه دانمارک که وظيفه تنظيم سياستهاى خارجى اتحاديه اروپا را بعهده دارد و وزير اتحاديه اروپا نيز ارسال شد.
جنايات رژيم اسلامى ايران بايد متوقف شود!
نامه سرگشاده به:
آناس فوگ راسموسن، رئيس دوره اى اتحاديه اروپا
رژيم اسلامى در ايران مدتى است که موج ديگرى از کشتار، اعدام و سنگسار را در ايران براه انداخته است. تنها امسال چند صد نمونه از اعدامهاى علنى و حداقل ٥ تا شش نمونه سنگسار را در ايران شاهد بوده ايم.
ايران تنها کشورى است که بيشترين احکام سنگسار در آن به اجرا درآمده است. هم اکنون حداقل پنج زن در زندانهاى حکومت اسلامى در ايران انتظار اجراى حکم سنگسارشان را مى کشند. نصرت ابويى، فردوس، اشرف و شهناز و شهلا نام اين پنج زن است. بى شک تعداد محکومين به سنگسار و يا اعدام بسيار بيش از اينهاست.
از طرفى ديگر اعتراضات مردمى در ايران يکبار ديگر در ماههاى اخير به اوج خود رسيده است. از جمله اعتراضات دانشجويان در ايران نمونه اى از واقعيتى است که گريبان رژيم اسلامى ايران را گرفته است. يکى از دلايل اوج گرفتن احکام سنگسارها و اعدامها در ايران، مقابله و دست و پا زدنهاى رژيم در حال مرگ براى نجات جان خود و بدست گرفتن کنترل جامعه است.
على رغم وسعت جنايات رژيم اسلامى در ايران، و درست در زمانى که اعتراضات مردمى در ايران در حال گسترش است، اتحاديه اروپا تصميم به گسترش روابط سياسى، ديپلماسى و اقتصادى با رژيم جنايتکاران رو به مرگ اسلامى را گرفته است. اتحاديه اروپا مشغول ديدار با اين جنايتکاران است، در حاليکه رژيم اسلامى مشغول صدور حکم اعدام و سنگسار براى زنان و مردان و حتى کودکان چهارده پانزده ساله است.
رژيم اسلامى ايران يکى از فاشيستى ترين رژيمهاى تاريخ بشرى و از بزرگترين رژيمهاى تروريستى در دنياست. اتحاديه اروپا ادعا دارد که به مبارزه با ترور و تروريسم مشغول است، در حاليکه دستش را در دست رژيم تروريستى اى مى گذارد، که تاکنون هزاران نفر از مردم ايران را به انواع مختلف ترور کرده است. اتحاديه اروپا در حال گسترش روابط خود با آن نيروهايى است که تاکنون قربانى هاى زيادى را براى سياستهاى تروريستى خود در سراسر جهان و بخصوص در خاورميانه گرفته اند. چطور مى توان با دوستى نشان دادن به تروريستها و دست در دست آنها گذاشتن به جنگ تروريسم رفت!
اتحاديه اروپا و از جمله دانمارک سالهاست که سياست ديالوگ انتقادى را با رژيم اسلامى ايران انتخاب کرده اند.چطور مى توان با رژيمى که هيچ درکى از ديالوگ ندارد، و در سرکوب و جنايت عليه مردم ايران دست هر حکومت فاشيستى ديگر را از پشت بسته است به ديالوگ مشغول شد. در کجاى تاريخ فاشيستها از طريق «ديالوگ» به عقل آمده اند که اينبار دانمارک و اتحاديه اروپا قصد دارد با توسل به «ديالوگ» فاشيستهاى اسلامى را به سر عقل بياورد؟ همين چند سال «ديالوگ» هم نشان داده است که اين سياست بهيچ وجه حتى کوچکترين تاثيرى هم در سياست هاى سرکوبگرانه رژيم اسلامى نداشته است.
براى متوقف کردن جنايتهاى رژيم اسلامى در ايران بايد اتحاديه اروپا:
١) رژيم اسلامى را بخاطر جنايتهايش بشدت محکوم نمايد
٢) تمام روابط ديپلماسى و سياسى خود را با رژيم اسلامى قطع نمايد
٣) سفارتخانه هاى رژيم اسلامى را در سراسر اروپا تعطيل و سفيرهاى او را به ايران بازگرداند.
ناهيد رياضى
هماهنگ کنننده کميته بين المللى عليه سنگسار در دانمارک
تلفن تماس: ٠٠٤٥٤٠٥٤٣٩٩٢