معلمان در تدارک برپايى حرکتى اعتراضى

دبير کل خانه معلمان دستگير شد

معلمان در تدارک برپايى حرکتى اعتراضى هستند. معلمان به طرق مختلف براى تعيين روزى براى برپايى تجمع اعتراضى خود تلاش کرده اند. تحت فشار و خواست معلمان، خانه معلمان طى اطلاعيه اى معلمان را به تجمع در روز ٢٢ آذر فراخوانده است. متعاقب صدور اين اطلاعيه دبير کل خانه معلمان هفته قبل دستگير شد و هم اکنون در زندان به سر ميبرد. حکومت اسلامى اجازه تجمع به معلمان نداده است اما عليرغم اين معلمان کماکان قصد برپايى تجمع اعتراضى در روز ٢٢ آذر دارند.

برپايى تجمع و اعتراض حق معلمان است. معلمان خواهان آزادى فورى دبير کل خانه معلمان و پاسخگويى به کليه مطالبات خود هستند. افزايش حقوق و دريافتى ها، حق مسکن، لغو ٢ ساعت اضافه کارى اجبارى زمان جنگ، بيمه درمانى مناسب و نيز حق تشکل و آزادى بيان از جمله خواستهاى مهم معلمان است. با حرکت متحد و سراسرى معلمان در تمام شهر ها و با به ميدان آمدن نيروى ميليونى دانش آموزان و حمايت خانوادهايشان و نيز با پشتيبانى وسيع همه اقشار مردم ميتوان مبارزه اى قدرتمند را سازمان داد.

حزب کمونيست کارگرى کارگران، دانشجويان و دانش آموزان و همه زنان و مردان آزاديخواه را فراميخواند تا بطرق مختلف از مطالبات عادلانه معلمان حمايت کنند و در صورتيکه معلمان قادر به برپايى تجمعات اعتراضى شدند با تمام قوا در تجمعات آنها شرکت کنند.

حزب کمونيست کارگرى ايران

٢٠ آذر ٨١ - ١١ دسامبر ٢٠٠٢