اطلاعيه شماره ٢

انعکاس وسيع تظاهرات در رسانه هاى دانمارک

عليه اعدام و سنگسار و در حمايت از مبارزات مردم در ايران

٭ خبر تظاهرات در صدر رسانه هاى دانمارک قرار گرفت

٭ مصاحبه هاى متعددى با ناهيد رياضى انجام شد

تظاهرات اعتراضى کميته بين المللى عليه سنگسار که با پشتيبانى و حمايت حزب کمونيست کارگرى ايران در دانمارک برگزار شد، در مطبوعات اين کشور در سطح بسيار وسيع منعکس شد. اهداف اين تظاهرات اولا افشاى اعدامها و سنگسارها و منعکس کردن اعتراضات مردمى در ايران و ثانيا اعتراض به سياست مماشات اتحاديه اروپا با رژيم سنگسار و اعدام در ايران بود.

خبر اين تظاهرات و اهداف آن در چندين اطلاعيه به مطبوعات و سازمانها و احزاب دانمارکى ارسال شد. چند روز قبل از تظاهرات مطبوعات دانمارک با اشاره به اين تظاهرات در سطح وسيعى مساله اعدامها و سنگسارهاى اخير و اوضاع سياسى ايران را منعکس کردند. راديوى سراسرى دانمارک دوروز قبل از اين تظاهرات طى مصاحبه اى در اخبار ساعت ٧ صبح خود با ناهيد رياضى مفصلا حول و حوش اين موضوع مصاحبه کرد. روزنامه هاى مترو اکسپرس و کريستى داوبلده و تلويزيون سراسرى دانمارک اين تظاهرات را اعلام و اهداف آنرا برشمردند و همچنين تلويزيون سراسرى دانمارک با يکى از سخنرانان اين تظاهرات، پنيله فرام که خود از نمايندگان حزب سوسياليستهاى مردم در اتحاديه اروپا مى باشد، مصاحبه کرد و از او در مورد سياست اتحاديه اروپا در مقابل رژيم اسلامى ايران گفتگو کرد.

در روز تظاهرات گزارش مفصلى در بخش خبرى تلويزيون سراسرى کانال ١ دانمارک پخش شد و با ناهيد رياضى و مريم طاهرى کادرهاى حزب کمونيست کارگرى ايران و خانم پنيله فرام يکى ديگر از سخنرانان و برگزارکنندگان اين تظاهرات مصاحبه هائى بعمل آمد. روزنامه سراسرى برلينگس تيدنه گزارش مفصلى از تظاهرات درج نمود و نوشت زنان ايرانى، سازمان دهنده و رهبر اين تظاهرات بودند. زنان و مردان عليرغم سرماى شديد، به خيابانهاى کپنهاگ آمده و اعتراض خود را به سنگسارها و اعدامها در ايران و سياست اتحاديه اروپا اعلام کردند. در اين تظاهرات که رهبرى و گردانندگى اش بدست زنان بود، شعار قطع سنگسار و اعدام در ايران به زبانهاى دانمارکى، انگليسى و فارسى داده مى شد. بغير از يک زن سالمند که آنهم بخاطر سرما روسرى اى به سر و گردنش پيچانده بود، تمامى زنان شرکت کننده در اين تظاهرات بدون داشتن هيچگونه حجابى در اين تظاهرات حضور داشتند. اين زنان و مردان در خيابانهاى سرد کپنهاگ براى نجات جان زنانى همچون فردوس، شهناز، نصرت ابويى و ديگر کسانيکه در زندانهاى از اين سردتر ايران انتظار مرگشان را مى کشند، به تظاهرات اعتراضى پرداختند..." برخى ديگر از روزنامه ها و هفته نامه هاى دانمارک نيز مصاحبه هائى با ناهيد رياضى در حين تظاهرات انجام دادند.

کميته بين المللى عليه سنگسار - دانمارک ( ٤٠٥٤٣٩٩٢ ٠٠٤٥)

تشکيلات خارج کشور حزب کمونيست کارگرى ايران - دانمارک (٥٠٦٠٣١٢١ ٠٠٤٥)