زلزله بم! مسئول کيست؟
تاريخ ٠٣١٢٢۷
حسن پناهی
در سازمان اجتماعی و سياسی امروز حاکم بر ايران حفظ قدرت مقام برتر و اوليه را داراست و نه حفظ و امنيت مقام و ارزش انسانها!
فقر و فلاکت و در کنار آن بی توجهی دولت در عدم ايجاد و نقشه عمل برای فراهم ساختن ساختمانهايی که منطبق با معماری و آرشيتکت مقابله و پيشگيری با صدمات و ضايعات انسانی در برابر زلزله و سوانح طبيعی باشد سبب ميگردد که سوانحی از اين قبيل، چنين عظيم بارها از مردم محروم ايران تلفات جانی و خسارات مالی بگيرد! دانش بشری سالهاست که امکان مقابله و محافظت انسانها را در برابر اين چنين سوانحی فراهم آورده است! مسئول اين همه ويرانی و تلفات در درجه اول بجز دولت چه کسانی و يا ارکانی ميتواند باشد؟ کشوری که بر دريای نفت خوابيده است و سرشار از معادن مواد طبيعی و اوليه است!اما اين ثروت بی کران نه برای آسایش و رفاه و امنيت مردم، بلکه برای دستگاه سازمان سرکوب و مشتی عقب مانده و فسيل شده وابسته به ارتجاع ملی و مذهبی بکار گرفته ميشود!
اين وضيعت بايد خاتمه يابد! اين فقر و ويرانی باید خاتمه يابد! انسان متمدن و پيشرفته امروز نميتواند شاهد باشد که عوامل طبيعی در کمتر از يک دقيقه دهها هزار قربانی از انسانيت طلب کند!!