|
آزادى دستگير شدگان اول مه سقز را تبريک ميگويم
شهلا دانشفر- سايت کارگران
آزادى دستگير شدگان اول مه سقز بار ديگر قدرت عظيم اتحاد و همبستگى بين المللى کارگرى را به نمايش گذاشت. .
کمپين ما براى آزادى دستگير شدگان اول مه پاسخ گرفت. هفت نفر دستگير شدگان اول مه سقز از زندان آزاد شدند و اين پيروزى را بايد جشن گرفت. اين يک پيروزى بزرگ است که نشان داد هر تعرضى به رهبران کارگرى در ايران با صف فشرده اى از اعتراض کارگران در ايران و رشد جنبش همبستگى بين المللى کارگرى پاسخ خواهد گرفت و نشان داد که چنين تعرضاتى کار را براى جمهورى اسلامى خرابتر و دشوار تر خواهد کرد.
اين پيروزى را به همه کارگران، کمونيستها و انسانهاى آزاديخواه تبريک ميگويم. اين پيروزى را به همه کسانيکه در کمپين براى آزادى دستگيرشدگان اول مه سقز تلاش کردند و به آن پيوستند تبريک ميگويم و خسته نباشيد ميگويم.
اين پيروزى حاصل تلاش و کمپينى گسترده و بين المللى بود که توانست جنبش اعتراضى وسيعى را در تهران و سنندج و سقز و شهر هاى ديگر تا اتحاديه هاى کارگرى و نهادهاى آزاديخواه در اروپا و امريکا را در مقابل بربريت جمهورى اسلامى به حرکت در آورد. بدون شک اين پيروزى بعنوان لحظه اى از جدال بشريت آزاديخواه در مقابل بربريت سرمايه دارى ثبت خواهد شد.
سايت کارگران اين پيروزى را به همه کارگران و مردم آزاديخواه و به مردم سقز و خانواده هاى دستگير شدگان اول مه سقز تبريک ميگويد.
سايت کارگران
شهلا دانشفر
www.kargaran.org
|