|
اطلاعيه شماره ٤
حمله خشونت بار نيروهاى سرکوبگر به تظاهرات کنندگان
دانشجويان و مردم شديدا مقاومت کردند
تظاهرات عليه جمهورى اسلامى همچنان ادامه دارد. دانشجويان قصد کوتاه آمدن ندارند و با حمايت گرم و فعال اقشار مختلف مردم بويژه جوانان به تظاهرات هاى خود ادامه ميدهند.
روز چهارم تظاهرات که از ساعات اوليه شب شروع شد، تا ساعت ٥ صبح شنبه ٢٤ خرداد ادامه يافت. از عصر شنبه نيروهاى انتظامى به تصميم نشست مشترک وزارت کشور، وزارت علوم، نيروهاى انتظامى استاندارى و دانشگاه تهران در محوطه کوى دانشگاه مستقر شده بودند و لباس شخصى ها اينبار علاوه بر چوب و قمه و گاز اشک آور به کلاشينکوف نيز مجهر بودند. عليرغم اين آمادگى اجتماعات اعتراض شروع به شکل گيرى کرد. در طول شب جمعيت هر آن افزايش مييافت. شعارها مرتبا تندتر و تندتر ميشد. زندانى سياسى آزاد بايد گردد، مرگ بر ديکتاتورى، مرگ بر خامنه اى، آزادى انديشه با ريش و پشم نميشه، زنده باد آزادى از جمله شعارهاى دانشجويان و مردم بود. در تمام طول شب در خيابانهاى اطراف دانشگاه تظاهرات و درگيرى جريان داشت. در چندين نقطه تهران صداى جمعيت و موتور سيکلتها و بوق زدنها بيانگر درگيرى ميان مردم و نيروهاى حکومتى بود. بنا به گزارشهاى مختلف، جمهورى اسلامى هر آن شمار بيشترى از نيروهاى سرکوبگرش را وارد صحنه ميکرد و در صبح شنبه با عقب راندن دانشجويان به خوابگاهها، سرکوبگران وارد خوابگاهها شده و با باتوم و زنجير و چوب و گاز اشک آور به دانشجويان و مردم حمله کردند. مقاومت شديدى از سوى دانشجويان و مردم تظاهرات کننده صورت گرفت. چند موتور سيکلت از مزدوران در خيابانها به آتش کشيده شد، لباس شخصيها در چند نقطه توسط مردم کتک خوردند و چند نفر از آنها توسط دانشجويان دستگير شدند. در جريان درگيريهاى شب گذشته تعداد قابل توجهى از دانشجويان و مردم زخمى و شمار نامعلومى دستگير شدند.
تظاهرات هاى چهارروز گذشته عزم جزم مردم را براى سرنگونى حکومت اسلامى نشان ميدهد. اراده قاطع دانشجويان، حمايت پرشور و وسيع بخشهاى مختلف مردم و روحيه تعرضى و بالاى حاکم بر اين اعتراضات با دوره هاى قبل تفاوت آشکارى دارد. مردم در عين حال دارند شيوه سرنگونى حکومت را نشان ميدهند. مردم به عينه ديده اند و ميبينند که براى سرنگونى حکومت اسلامى راهى جز زور وجود ندارد، تزهاى پوچ و سازشکارانه تغيير رژيم با نافرمانى مدنى و عدم خشونت الساعه به زباله دانى ريخته شده است. اينها شيوه هائى است که بخش قابل توجهى از اپوزيسيون بورژوائى رژيم از ترس انقلاب توده هاى مردم تبليغ ميکنند. پوچى اين ترهات در مبارزات روزمره مردم کنار زده شده است. اشکال انقلابى و واقع بينانه مبارزه با حکومت اسلامى در دستور روز مردم قرار گرفته است. اين مبارزات چهره سياسى جامعه و صف بندى نيروها را تماما تغيير خواهد داد.
زنده باد مبارزه انقلابى و آزاديخواهانه دانشجويان و مردم
مرگ بر جمهورى اسلامى
آزادى، برابرى، حکومت کارگرى
حزب کمونيست کارگرى ايران
٢٤ خرداد ١٣٨٢، ١٤ ژوئن ٢٠٠٣
|