بازگشت به صفحه اول

مقالات

اطلاعيه ها

منتخبی از آثار منصور حکمت

سياست ضد انسانى بستن مرزها به روى پناهندگان توسط دولت اردن محکوم است!

بر اساس اخبار و گزارشات مقامات کميسارياى عالى پناهندگان سازمان ملل بيش از هزار پناهنده ايرانى و فلسطينى که در نتيجه جنگ محل زندگى و اردوگاههايشان مورد حمله نيروهاى عراقى و آمريکايى قرارگرفته خودشان را به مرز اردن در منطقه موسوم به کرمه رسانده اند. پيتر کسلر که نماينده سازمان ملل در مرزهاى بى طرف اردن مى باشد، در باره وضعيت اين پناهجويان مى گويد:

" ٨٧٠ نفر پناهنده ايرانى که اکثرا کرد ايرانى بوده به همراه ١٥٠ فلسطينى در وضعيت وخامت بارى در اين منطقه بسر مى برند. نزديک به ٤٠٠ نفر از اين افراد کودکاند که تعدادى از اين کودکان پدر و مادر خود را از دست داده اند. اين افراد مشکلات جسمانى جدى دارند و بايد در بيمارستان بسترى شوند".

عليرغم درخواستهاى کوفى عنان دبير کل سازمان ملل براى بازگشايى مرز اردن به روى پناهندگان، دولت اردن هنوز مرزهايش را به روى ورود اين پناهندگان بسته است. در کنار اين مسئله مقامات سازمان ملل متحد نسبت به بروز "بحران بشرى" در مرز عراق و اردن هشدار داده اند.

با استناد به همين اخبار و گزارشات و با علم به اينکه خود سازمان ملل اعتراف کرده که صدها پناهجو در مرزهاى اردن و عراق بدون هيچ امکاناتى سرگردان بوده و صدها کودک که جان و زندگى شان در خطر مى باشد، سازمان ملل و دولت اردن نه تنها توجهى به امر اسکان، تهيه مواد اوليه و ضرورى اين انسانها نکرده اند، بلکه عملا سکوت اختيار کرده و با اين سياست ضد انسانى شان جان و زندگى و امنيت صدها پناهجو را به حال خود رها کرده اند. در برابر اين بى توجهى مقامات سازمان ملل و دولت اردن و براى فشار آوردن به سازمان ملل و دولت اردن براى باز کردن مرزهايش به روى پناهندگان، و تامين دوا و دارو و امکانات اوليه يک زندگى حداقل، براى انتقال اين پناهجويان به کشورهاى امن، همبستگى - فدراسيون سراسرى پناهندگانى ايرانى - آلمان به همراه تشکيلات خارج کشور حزب کمونيست کارگرى ايران - واحد آلمان آکسيونى را روز سه شنبه ٢٢ آوريل در برابر کنسولگرى اردن در دوسلدورف سازمان داده است.

ما خواهان:

٭ باز شدن بدون قيد و شرط مرز هاى اردن به روى پناهندگان

٭ تامين بهداشت، دوا دارو و حداقل هاى يک زندگى انسانى

٭ انتقال پناهجويان به کشورهاى امن و پناهده پذير

٭ رسيدگى به وضعيت کودکان و خارج کردنشان از منطقه و تامين امنيت اين کودکان

ما از همه انسانهاى آزاديخواه، احزاب و سازمانهاى مترقى و انساندوست مى خواهيم که ضمن محکوم کردن اين سياست ضد انسانى دولت اردن و با زير فشار گذاشتن سازمان ملل و دولت اردن براى رهايى و پايان بخشيدن به وضعيت اسفبار و دردناک اين انسانها با مبارزه ما همراهى نمايند. بايد جلوى تکرا و شکل گيرى تراژدى انسانى را همين امروز گرفت. فردا دير است.

همبستگى - فدراسيون سراسرى پناهندگانى ايرانى واحد آلمان

اول ارديبهشت ١٣٨٢ برابر با ٢١ آوريل ٢٠٠٣

 

Fax:00448701351553

Email:rowzane@yahoo.com

بازگشت به صفحه اول