|
|
|||||||
|
|
|
|
هفته برگزاری کمپین فعالین جنبش کارگری خارج از کشورجهت آزادی بدون قید و شرط و فوری منصور اسانلو و محمود صالحی
رژیم جمهوری اسلامی سرکوب فعالین جنبشهای اجتماعی را به شدیترین وجهی در دستور کار خویش قرار داده است. محمود صالحی فعال جنبش کارگری را با توجه وضعیت بسیار بد جسمانی در زندان نگهداشته و حتا از مداوای او جلوگیری می کند. در روز روشن و جلو چشم مردم ضمن ضرب و شتم منصور اسانلو رئیس سندیکای واحد را می ربایند. 11 نفر از فعالین جنبش کارگری در کردستان را به جرم برگزاری مستقلانه اول ماه مه به دادگاه کشانده است. فعالین جنبش زنان و دانشجویان مبارز و معلمین را روانه زندان می کند. نشریات را بشکل فله ای می بندد و حتا استفاده از اینترنت را برای مردم مشکل زا می کندو در یک کلام سیاست سازش با بیرون و سرکوب فعالین جنبشهای اجتماعی را در دستور کار خویش قرار داده است.. برای جلوگیری از این هجوم وحشیانه به ابتدایی ترین حقوق انسانی فعالین جنبشهای اجتماعی و مردم ایران، برای افشای هرچه بیشتر جهره کریه این رژیم سرمایه داری با تفکر قرون وسطایی، برای حمایت و پشتیبانی فعالین جنبشهای اجتماعی، برای رهایی بدون قید وشرط محمود صالحی و منصور اسانلو از زندان و جهت عدم پیگیری تمامی پروسه های دادگاه و احکام فعالین کارگزی ، یک کارزار مشترک و گسترده از فعالین جنبشهای مختلف اجتماعی و بخصوص جنبش کارگری، زنان، دانشجویان، معلمین و تمامی آزادیخواهان را طلب می کند. با توجه به چنین وضعیتی ما فعالین جنبش کارگری در خارج از کشور در نظر داریم جهت برگزاری یک اقدام مشترک جمعی در کشورهای مختلف هفته حمایت از فعالین کارگری را در دستور کار خویش قرار دهیم. تا ضمن یک هماهنگی مشترک و همزمان بر مبنای امکانات هرکشور این اقدام مشترک را به پیش بریم. لذا بدینوسیله از تمامی مدافعین حقوق کارگران و سایر فعالین اجتماعی دعوت می کنیم همگام با یکدیگر این کمپین را به پیش برده و به حمایت و پشتیبانی از فعالین کارگری برخیزیم.
آزادی محمود صالحی و منصور اسانلو و عدم پیگیری قضایی احکام فعالین کارگری و سایر فعالین اجتماعی خواست فوری و امروز ماست. به کمپین حمایت از کارگران و فعالین اجتماعی ایران بپیوندیم. 15-7-2007 زمان برگزاری کمپین از روزشنبه 4 تا 11 آگوست 2007 می باشد.
کمپین فعالین جنبش کارگری ایران در خارج از کشور 1. کمیته همبستگی با کارگران ایران- استرالیا 2. کمیته حمایت از کارگران ایران- تورنتو کانادا 3. انجمن همبستگی با کارگران ایران – نروژ 4. جمعی از کارگران پیشرو تبعیدی – سوئیس 5. کمیته همبستگی سوسیالیستی با کارگران ایران – فرانسه 6. کانون همبستگی با کارگران ایران – کلن 7. کانون همبستگی با کارگری ایران – فرانکفورت و حومه 8. کانون همبستگی با جنبش کارگری ایران – هانوفر 9. کمیته همبستگی با کارگران ایران- هامبورگ 10. اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران
|
|
سایت حزب www.wpiran.org سایت روزنه www.rowzane.comنشریه انترناسیونال www.anternasional.com سایت کانال جدید www.newchannel.tv سايت سازمان جوانان کمونيست http://www.cyoiran.com/ آدرس تماس با حزب markazi@ukonline.co.uk تلفن و فاکس برای تماس با حزب Tel:0044-7779898968 Fax: 0044-8701 351 338 |