بازگشت به صفحه اول مقالات اطلاعيه ها صفحات ويژه روزنه آرشيو شماره هاى قبل سايتهاى ديگر گوناگون - شعر و ادبيات
 

میخواهم زنده بمانم

کمپین نجات جان کبری

اطلاعیه شماره 13

 

مردم تهران خانواده کبری رحمانپور را تنها نگذاشتند

امروز محوطه دفتر سازمان ملل نظامی بود

نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی مانع تجمع مردم شدند

مردم با نیروهای انتظامی درگیر شدند

بیش از ۳۰ نفر در تجمع امروز دستگیر شدند

 

 

در پاسخ به فراخوان خانواده های كبری رحمانپور٬ نازنین فاتحی٬ فاطمه حقیقت پژوه٬ و شهلا جاهد  بیش از ۱۰۰ تن از فعالین حقوق زن و مدافعین لغو اعدام در این تجمع شركت كردند. ۳۰ نفر از شركت كنندگان دستگیر شدند.

 

نیروهای نظامی از ساعت ۳ بعد ازظهر اطراف دفتر سازمان ملل را محاصره کردند. نیروهای انتظامی و لباس شخصی های مجهز به سلاحهای سرد رفت و آمد مردم و ماشینها را کنترل میکردند۔ به چهرهای شناخته شده ابتدا تذکر میدادند و سپس آنها را دستگیر میکردند. ساعت ۳:۳۰ نیروهای انتظامی محل را تماما تحت كنترل گرفتند. مردم را که در جمعهای چند نفره به طرف محل برگزاری تجمع می آمدند بزور پراکنده میکردند و اجازه نزدیک شدن به محل را به آنها نمیدادند.   

 

جمعی از مدافعین حقوق زنان و از فعالین کمپین یک میلیون امضا برای رفع تبعیض از شهرهای مختلف اعلام کرده بودند كه در مقابل دفتر سازمان ملل تجمع خواهند کرد و در کنار خانوادهای کبری٬ نازنین٬ شهلا و فاطمه خواهند بود. تعدادی از خانواده های زندانیان سیاسی برای اعلام حمایت و همبستگی با این خانواده ها در محل حضور یافتند۔ شب قبل در آخرین لحظات برخی از مجامع دانشجویی طی یک جلسه اضطراری تلاش کردند مردم، دانشجویان و فعالین مدافع حقوق مدنی را برای شركت در این تجمع دعوت كنند.

 

از ساعت ۴ تا ساعت ۶:۳۰ مردم و نیروهای انتظامی در کشمکش و  جنگ و گریز بودند مردم در اولین فرصت خود را به جلوی درب سازمان ملل رساندند و با صدای رسا فریاد زدند: "مجازات اعدام لغو باید گرد!" "کبری٬ نازنین٬ فاطمه٬ شهلا آزاد باید گردند٬!" در همان ساعت اولیه ابتدا ۱۱ نفر دستگیر شدند و سپس در هجوم بعدی که ساعت حوالی ۵ صورت گرفت تعدادی دیگر دستگیر شدند.

 

مردم آزادیخواه!

سازمان آزادی زن به تمامی شركت كنندگان در این تجمع درود میفرستد. جمهوری اسلامی باید سریعا کلیه بازداشت کنندگان را آزاد کند۔ كمپین نجات كبری٬ فاطمه٬ نازنین و شهلا را تا آزادی این عزیزان باید ادامه داد. مجازات اعدام شنیع و ضد انسانی است.

 

 

زنده باد آزادی زن!

مرگ بر آپارتاید جنسی!

زندانی سیاسی آزاد باید گردد!

  مجازات اعدام لغو باید گردد!

سازمان آزادی زن

۲۳ سپتامبر

www.azadizan.com

 

 


بازگشت به صفحه اول