بازگشت به صفحه اول  آخرین اخبارایران 

جديدترين نشريات رسيده

مقالات اطلاعيه ها صفحات ويژه روزنه آرشيو شماره هاى قبل سايتهاى ديگر گوناگون - شعر و ادبيات
 

 

قدرداني از رفيق علي جوادي

رفيق علي جوادي متاسفانه از مديريت تلويزيون کانال جديد  در تاريخ ۱۷   جولاي کناره گيري کرد. متن استعفا از اين قرار است:

"حميد عزيز متاسفانه من قادر به ادامه كار در شرايط كنوني در سازمان تلويزيون نيستم. بدينوسيله از مديريت سازمان تلويزيون استعفا ميدهم. خواهش ميكنم كه اين استعفا را بپذيريد."

من با درک  علل و شرايط اين تصميم رفيق به ناگزير با اين استعفا موافقت کردم.   

رفيق علي جوادي از بدو به راه اندازي پروژه تلويزيون کانال جديد نقش تعيين کننده اي در سازمانيافتن  آن داشت و از آغاز کار تلويزيون  مسئول و مديري  فعال و پر ايده و انرژي براي اين سازمان بود. بدون تلاشهاي بي وقفه وي اين تلويزيون پا نميگرفت و به موقعيت برجسته امروز در جامعه و در پيشبرد اهداف و سياستهاي حزب دست نمي يافت. من در اينجا ضمن ابراز تاسف از کناره گيري رفيق، از طرف خود و حزب از وي عميقا قدرداني ميکنم و اميدوارم در فعاليتها و انجام وظايف حزبيش کماکان موفق و  پر دستاورد باشد. 

 

حميد تقوائي

۷ سپتامبر ۰۶

 

 

 

 

طرح جديد اداره تلويزيون کانال جديد

 

پس از کناره گيري رفيق علي جوادي از مسئوليت تلويزيون کانال جديد رفيق اصغر کريمي موقتا اين مسئوليت را عهده دار شد  و  بررسي و تصويب طرح جديدي براي اداره سازمان تلويزيون در دستور کار هيات دبيران قرار گرفت.  متن  اين طرح که در هيات دبيران به تصويب رسيده است به شرح زير است:

 

-----------------.  

طرح تشکيلاتي اداره ارگان تلويزيون

( توضيح: در اين سند همه جا منظور از تلويزيون کل برنامه هاي انترناسيونال و کانال جديد است)

 

براي اداره تلويزيون يک مدير و يک جمع هيات مديره بوسيله ليدر حزب تعيين ميشود.  وظيفه مدير اداره روزمره تلويزيون در همه سطوح است. هيات مديره مسئوليت سياست گذاري و نظارت بر کار تلويزيون را بر عهده دارد. هيات مديره در امور اجرائي و هدايت روزمره تلويزيون در هيچ سطحي دخالت نميکند. نظرات وسياستهاي هيات مديره بوسيله مدير تلويزيون اتخاذ و به پيش برده ميشود. مدير هر ماه به هيات مديره گزارش ميدهد.

مديرتلويزيون عضو هيات مديره است. تعداد وترکيب و رئيس هيات مديره بوسيله ليدر تعيين ميشود. مدير و رئيس هيات مديره بايد از دفتر سياسي راي اعتماد بگيرند.

در مواردي که مدير با تصميمات اتخاذ شده هيات مديره مخالف است مساله براي اتخاذ تصميم نهائي به ليدراحاله ميشود.  

 

رئوس وظايف هيات مديره:

الف- سياست گذاري و برنامه ريزي کلان (ماکرو) براي تلويزيون: 

۱- تعيين و تصويب سياست و جهت گيري عمومي تلويزيون.

۲- تصويب ليست نوع برنامه ها، ليست برنامه سازان و معيارها و سياست عمومي تلويزيون در انتخاب مصاحبه شوندگان.

۳- تصويب برنامه ها و برنامه سازان جديد. شروع و يا ختم يک برنامه و يا نصب و يا عزل برنامه ساز بايد به تاييد هيات مديره برسد.

۴- سياست گذاري و تعيين نقشه عملهاي زمابندي شده در زمينه هاي مالي و فني تلويزيون. ارتقاي کار تلويزيون در اين زمينه ها.

 

ب- نظارت بر کار تلويزيون:

۱- بررسي و ارزيابي برنامه هاي پخش شده. اين بررسي در آخر هر ماه و از ديد يک بيننده خارجي برنامه ها صورت ميگيرد.

۲- بررسي کارماهانه تلويزيون از زاويه پيشرفت سياستها و نقشه عمل عمومي. اين بررسي بر مبناي   گزارش ماهانه مدير تلويزيون (شامل ليست مصاحبه شنوندگان و موضوعات مورد بحث و برنامه هاي زنده و غيره) صورت ميگيرد.

۳- بررسي و ارزيابي امور مالي و فني تلويزيون بر مبناي سياستهاي مصوب و اهداف زمانبدي شده.

 

  تعداد اعضاي هيات مديره در هر دوره و بسته به شرايط متغيير خواهد بود. 

 

اسامي اعضاي هيات مديره و مدير تلويزيون پس ازتعيين شدن اعلام خواهد شد.

 

 

 


بازگشت به صفحه اول