بازگشت به صفحه اول

مقالات

اطلاعيه ها

منتخبی از آثار منصور حکمت

تهاجم برای جمع آوری آنتن های بشقابی ناشی از استیصال رژیم است

این سیاست را باید متحدانه در هم شکست! 

در هفته هاى اخیر نيروهاى سرکوبگر رژيم اسلامى تهاجم جديد و گسترده ای را براى جمع کردن آنتن های بشقابی در سراسر کشور براه انداخته اند. از اصفهان و شیراز تا تهران و رشت و لاهیجان و لنگرود، از سنندج و مهاباد تا اهواز و آبادان و شوشتر و بوشهر به خانه های مردم میریزند تا آنتن ها را جمع آوری کنند. ابعاد اذیت و آزار و دستگیری مردم گسترده است. طبق گفته سرهنگ ابراهیم کاظمی نژاد معاون‌ اجتماعي‌ نيروي‌ انتظامي‌ كردستان‌ تنها در پنج ماه گذشته در این استان ١٢٤٤ نفر از دارندگان و فروشندگان تجهیزات گیرنده ماهواره دستگیر شده اند.

نصب آنتن ها و جمع آوری آن، همواره یک جبهه روياروئى میان مردم و رژیم اسلامى بوده است. رژيم اسلامى ميخواهد مردم را قرنطينه فکرى و سياسى و فرهنگى کند و در زندان توحش اسلامى به زنجير کشد و مردم تلاش دارند به دنيا و مردمانش و فرهنگ و دستاوردهاى بشر امروز دسترسى داشته باشند و ديوار اختناق را درهم شکنند. اين سياست جمهوری اسلامی تاکنون، عليرغم صرف نیروى وسيع براى جمع آورى ديش ها و استفاده از تکنولوژى مخرب پارازيت و دستگيريها و جريمه مردم، شکست خورده است. آنتن های بشقابی نیاز مردم برای دسترسی آزاد به اطلاعات و از جمله دسترسى به سازمانهای اپوزیسیون جمهوری اسلامی است. میلیونها نفر هر روزه اختناق سياسى را دور ميزنند و از این طریق به اپوزيسيون غيرقانونى از راست افراطى تا حزب کمونیست کارگری دسترسی دارند، برنامه های مختلف را میبینند و درمورد آنها بحث و قضاوت و انتخاب میکنند. آنتن های بشقابی سند گویای دهن کجی توده ای مردم به حکومت و سرانش، به صدا و سیمایشان، به وزارت اطلاعات و شکنجه گرانشان، به نیروی انتظامی شان و به فرهنگ و ایدئولوژی اسلامی شان است. علیرغم همه بگیر و ببندها و مصادره ها، هرروز بر تعداد شهرها و روستاها و منازلی که به آنتن بشقابى مجهز میشوند افزوده میشود. اما اینبار حتی در رجزها و اخطارهایشان هم تسلیم دیده میشود. رسما اعلام کرده اند آنتن هائی را که از بیرون پیدا باشند جمع آوری میکنیم! از پيش معلوم است و میدانند که حریف نمیشوند.

تلاش برای جمع آوری آنتن های بشقابی این بار وسیعتر است چون اوضاعشان وخیم تر است. جمع آوری آنتن ها گوشه ای از یک سیاست عمومی تر رژیم برای کنترل اعتراضات است. ميخواهند صداى هيچ زندانى سياسى و زن معترض و کارگر اعتصابى از مرزهاى ايران خارج نشود. اما کور خوانده اند. ما و مردم با قاطعيت اين سياست را درهم ميشکنيم. هر خيايان و محله بايد به محل اعتراض و اجتماع و فرارى دادن نيروهاى سرکوب تبديل شود. هيچ ارگان سرکوب رژيم نبايد جرات يورش به منازل مردم را داشته باشد. زنان و مردان و بويژه جوانان بايد با قاطعيت عليه دخالت رژيم و ارگانهاى سرکوبش در زندگى مردم دست به اقدام متقابل بزنند. بحران همه جانبه در بالا، انزوای شدید بین المللی، تعمیق و گسترش خشم و انزجار مردم از حکومت و کل جهنمی که بر سر مردم خراب کرده است، و شکافی که حتی بر سر ماهواره ها در میان حکومتیان آشکار شده است، مهر شکست را ازپيش براين سياست ارتجاعى رژيم کوبيده است.

حزب کمونيست کارگرى مردم آزاديخواه را به مقابله سراسرى و گسترده با رژيم جنایتکار جمهورى اسلامى و طرحهاى ارتجاعيش فراميخواند.

آزادی، برابری، حکومت کارگری!

سرنگون باد رژيم جمهورى اسلامى!

زنده باد جمهورى سوسياليستى!

حزب کمونیست کارگری ایران

١٥ اوت ٢٠٠٦، ٢٤ مرداد ١٣٨٥

Fax:00448701351553

Email:rowzane@yahoo.com

بازگشت به صفحه اول