بازگشت به صفحه اول مقالات اطلاعيه ها صفحات ويژه روزنه آرشيو شماره هاى قبل سايتهاى ديگر گوناگون - شعر و ادبيات

تظاهرات در مقابل حضور احمدی نژاد در سازمان ملل

 

امروز سه شنبه ٢٣ سپتامبر همزمان با حضور احمدی نژاد در نیویورک که برای شرکت در اجلاس سالانه سازمان ملل به آنجا سفر کرده است٬ اعتراضات متعددی علیه جمهوری اسلامی برگزار شد.

 

در یکی از این میتینگ های اعتراضی که به ابتکار حزب کمونیست کارگری ایران برگزار شد٬ فعالین حزب با ایراد سخنرانی های افشاگرانه علیه رژیم اسلامی٬ دایر کردن نمایشگاهی از جنایات جمهوری اسلامی و همچنین برافراشتن باندرولهائی که بر روی آنها شعارهایی علیه رژیم جنایتکار اسلامی نوشته شده بود٬ توجه مردم و رسانه ها را به خود جلب کردند. در این میتینگ صدها اطلاعیه حزب به زبان انگلیسی با عنوان "احمدی نژاد جنایتکار است٬ باید زندانی و محاکمه شود" در میان مردم پخش شد و فعالین حزب با خبرنگاران درباره جنایات رژیم و مبارزات بخش های مختلف مردم برای بزیر کشیدن این رژیم مصاحبه کردند.

 

از سوی دیگر در تظاهرات دیگری که به ابتکار نازنین افشین جم تحت عنوان "دیوار شرم برای احمدی نژاد" برپا شده بود٬ فروغ ارغوان از کادرهای حزب کمونیست کارگری به نمایندگی از طرف کمیته بین المللی علیه اعدام سحنرانی پرشوری کرد که چندین بار مورد تشویق حاضرین قرار گرفت. فروغ ارغوان به لیست طولانی جنایات جمهوری اسلامی اشاره کرد و کیفرخواست مردم بپاخاسته ایران علیه رژیم اسلامی را برشمرد و اعلام کرد که این رژیم "انتخاب" مردم ایران نیست، قاتل مردم است و باید به قدرت مردم سرنگون شود.

 

در اطلاعیه های بعدی گزارشات مشروحتری از تظاهرات علیه جمهوری اسلامی در نیویورک را همراه با تصاویر این تظاهرات به اطلاع خواهیم رساند.

 

 

تشکیلات خارج کشور حزب کمونیست کارگری ایران

 

۲۳ سپتامبر ۲۰۰۸


بازگشت به صفحه اول