بازگشت به صفحه اول مقالات اطلاعيه ها صفحات ويژه روزنه آرشيو شماره هاى قبل سايتهاى ديگر گوناگون - شعر و ادبيات

اخراج فرزاد زند سلیمی کارگر کارخانه پرریس سنندج را محکوم می‌کنیم!

 

 

روز 22 تیر ماه 1387،  فرزاد زند سليمي کارگر کارخانه ریسندگی پرريس سنندج به دنبال اعتراض به ادامه کار در هنگام قطع برق، از طرف مدير کارخانه اخراج گرديد.

لازم به ذکر است که هنگام قطع برق دستگاههاي تهويه از کار مي‌افتند و شرايط نامساعدي از لحاظ بهداشتي پيش می‌آيد.

 

اما کارفرما و مدیران  که فقط در فکر انباشتن سود هستند، اسرار دارند که مرتبا بايد کارگران کار کنند و به سلامتی آنها اهميتي نميدهند. اين بي توجهي مسئولین کارخانه مورد اعتراض فرزاد زند سليمي قرار مي‌گيرد ومدیر کارخانه او را به دليل این اعتراض اخراج مي‌کند.

 

البته این نکته نیز قابل ذکر است که کارگران را در چنین مواقعی مجبور می کنند که کارهای دیگری انجام دهند. چندی پیش جمال رشیدی یکی دیگراز کارگران این شرکت بدلیل اعتراض به رفتارهای ناشایست کارفرما با کارگران و  اضافه کاری های اجباری وشیفت های فشرده، به مدت یک هفته اخراج و با امضاء تعهد به سر کار باز گشت. 

 

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری (منطقه غرب) ضمن محکومیت این رفتار کارفرما و مدیران  با کارگران واخراج فرزاد سلیمی، خواهان قطع این رفتار غیر انسانی با کارگران و بازگشت بدون قید و شرط فرزاد زند سلیمی به سرکارش می‌باشد.

 

 

کمیتۀ هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل کارگری( منطقه غرب)

23 تیر 1387


بازگشت به صفحه اول