بازگشت به صفحه اول مقالات اطلاعيه ها صفحات ويژه روزنه آرشيو شماره هاى قبل سايتهاى ديگر گوناگون - شعر و ادبيات

دانشجویان دانشگاه دارمشتات آلمان خواهان آزادی دانشجویان زندانی در ایران شدند 

 

در ادامه فعالیتهای تشکیلات آلمان حزب کمونیست کارگری در دفاع از مبارزات دانشجویان و برای آزادی فوری دانشجوٻان دستگٻر شده در ایران و تماس نوید محمدى کادر حزب با نماٻندگان شورای دانشجوٻان دانشگاه علوم دارمشتات آلمان که ٩٠٠٠ دانشجو را در بر مٻگٻرد، شورای دانشجویان این دانشگاه، طی نامه ای خطاب به سران رژیم خواهان آزادی دانشجویان زندانی شد و ضمن دفاع از آزادی بیان و عقیده و اجتماع، جمهوری اسلامی را بخاطر بازداشت افراد به دلایل سیاسی محکوم کرد.

 

در این نامه آمده است: "ما حبس افراد بدلیل فعالیت سیاسی رابعنوان نقض جدی حقوق بشر محکوم می کنیم، و به سادگی از آن نمی گذریم. گزارشات رسیده حاکی از آنست که بازداشت افراد و بدرفتاری با آنان، منجمله بازداشت های مشخص مورد اشاره در بالا، در ایران با انگیزه سیاسی صورت می گیرد. در پرتو این گزارشات، ما آزادی همه کسانی که در حال حاضر از آزادی بعمل درآوردن مسالمت آمیز حق آزادی بیان، اجتماع و انجمن خود محروم شده اند را خواستاریم. ما همچنین خواستار اتخاذ تدابیر مقتضی در جهت تادیب یا پیگرد قانونی مسئولین در تمامی سطوح وزارت اطلاعات ایران هستیم که مسئول بدرفتاری با زندانیان در بند ۲۰۹ زندان اوین می باشند."

 

حزب کمونیست کارگری کمپین مبارزه برای آزادی دانشجویان دربند و کلیه زندانیان سیاسی را ادامه میدهیم و از سایر سازمانهای دانشجوئی و کارگری و همه نهادها و انسانهای شریف و آزاده خواهان پیوستن به این کمپین هستیم.

 

تشکیلات خارج کشور حزب کمونیست کارگری ایران- آلمان

١٧ مارس ٢٠٠٨

 

 

ضمیمه: ترجمه نامه شورای دانشجویان دانشگاه دارمشتات آلمان

 

عالیجناب محمود احمدی نژاد

دفتر ریاست جمهوری

خیابان فلسطین

چهارراه آذربایجان

تهران، جمهوری اسلامی ایران

ایمیل: dr-ahmadinejad@president.ir

 

٦ مارس ۲۰۰۸

 

 

عالجناب،

 

به این وسیله از طرف ٩٠٠٠ دانشجوی دانشگاه علوم دارمشتات (آلمان) نگرانی عمیق خود درباره گزارشات حاکی از بازداشت و بدرفتاری با فعالین دانشجوئی در ایران، منجمله گزارشات مبنی بر دستگیری دانشجویان در جریان آکسیون اعتراضی مسالمت آمیز در ماه مه ۲۰۰۷ در دانشگاه امیرکبیر را ابراز می داریم. 

 

همچنین گزارشات مربوط به بدرفتاری جسمی و روحی با دانشجویان دستگیر شده، بخصوص در بند ۲۰۹ زندان اوین، که از طریق سازمان دیده بان حقوق بشر بدست ما رسیده، اسباب نگرانی شدید ما را فراهم آورده است؛ بعنوان مثال بدرفتاری با مجید توکلی، احمد قصابان و احسان منصوری، دانشجویان دانشگاه امیرکبیر. بعلاوه، اخبار مربوط به دو زندانی جوان، ابراهیم لطفی و زهرا بنی عامری که اخیرا (به ترتیب در اکتبر ۲۰۰۷ و ژانویه ۲۰۰۸) طی دوران بازداشت جان سپرده اند، اذهان ما را مشوش کرده است. 

 

بعقیده ما همه دولت ها موظف به رعایت اعلامیه جهانی حقوق بشر و منشور سازمان ملل هستند. بنا بر اعلامیه جهانی حقوق بشر همه انسان ها از حق آزادی بیان و حق اجتماع مسالمت آمیز برخوردارند. ما حبس افراد بدلیل فعالیت سیاسی رابعنوان نقض جدی حقوق بشر محکوم می کنیم، و به سادگی از آن نمی گذریم. سند دوم، منشور سازمان ملل، استفاده از تهدید یا استفاده از نیروی قهر در روابط بین المللی را ممنوع اعلام کرده است. ما بعنوان ساکنین صادق و باوجدان آلمان، هر نوع تهدید به استفاده از نیروی نظامی از جانب دول غربی علیه ایران را نیز محکوم می کنیم.

 

گزارشات رسیده حاکی از آنست که بازداشت افراد و بدرفتاری با آنان، منجمله بازداشت های مشخص مورد اشاره در بالا، در ایران با انگیزه سیاسی صورت می گیرد. در پرتو این گزارشات، ما آزادی همه کسانی که در حال حاضر از آزادی بعمل درآوردن مسالمت آمیز حق آزادی بیان، اجتماع و انجمن خود محروم شده اند را خواستاریم. ما همچنین خواستار اتخاذ تدابیر مقتضی در جهت تادیب یا پیگرد قانونی مسئولین در تمامی سطوح وزارت اطلاعات ایران هستیم که مسئول بدرفتاری با زندانیان در بند ۲۰۹ زندان اوین می باشند.

 

ما، بعلاوه، از خواست خانواده های ابراهیم لطفی و زهرا بنی عامری مبنی بر تحقیق صحیح و کامل در باب علل مرگ این دو فرد، تحقیقی که در انطباق با  اصول سازمان ملل در مورد ممانعت موثر از اعدام های فراقانونی، دلخواسته و ضرب الاجلی و تحقیق موثر در باب علل اجرای اینگونه اعدام ها

 (United Nations Principles on the Effective Prevention and Investigation of Extra-Legal, Arbitrary and Summary Executions) باشد، هستیم. 

 

با عرض ارادت،

شورای دانشجویان دانشگاه علوم دارمشتات آلمان

رونوشت: عالیجناب آیت الله سیدعلی خامنه ای؛ علیجناب آیت الله محمود هاشمی شاهرودی  


بازگشت به صفحه اول