بازگشت به صفحه اول مقالات اطلاعيه ها صفحات ويژه روزنه آرشيو شماره هاى قبل سايتهاى ديگر گوناگون - شعر و ادبيات

اجرای حکم شلاق در مورد 5 نفر از کارگران بازداشت شده در مراسم اول ماه مه

سنندج، وضعیت روحی عباس اندریاری و ابلاغ حکم به دو نفر دیگر

 

دادگاه شعبه دو اجرای احکام تا کنون حکم شلاق و جریمه را در مورد پنج نفر از کارگران بازداشت شده در مراسم اول ماه مه سنندج به نامهای صدیق امجدی، حبیب الله کلکانی، فارس گویلیان، صدیق سبحانی و عباس اندر یاری به مورد اجرا گذاشته و حکم بازداشت طیب چتانی و طیب مولایی را جهت اجرای حکم شلاق و جریمه به آنان ابلاغ کرده است.

لازم به یادآوری است که کارگرانی که تا کنون حکم شلاق در مورد آنان به اجرا در آمده است بجز صدیق امجدی که برای کسب اطلاع به دادگاه اجرای احکام مراجعه کرده بود و عباس اندر یاری که از حکم شلاق بی اطلاع بوده، سه نفر بقیه به دلیل فشار ناشی از احتمال بازداشت و اجرای حکم بناچار خود پس از دریافت حکم جلب و ابلاغیه دادگاه اجرای احکام، به آنجا مراجعه کرده  و حکم شلاق در مورد آنان به اجرا در آمده است.

گفتنی است که در حکم صادره به عباس اندریاری جدا از ده نفر دیگر پرداخته شده* و به این حکم در مورد وی صراحتا اشاره نشده است. به همین دلیل در تاریخ 6/12/86 عباس اندریاری با این آگاهی که حکم وی فقط جریمه است به دادگاه اجرای احکام جهت پرداخت جریمه که مبلغ 155 هزار تومان بود مراجعه میکند و پس از پرداخت جریمه وقتی فیش آنرا جهت ارائه به قاضی به دادگاه میآورد همانجا خود قاضی راسا شلاقی را به دست یک سرباز داده و علیرغم اعتراض شدید وی، او را شلاق میزنند. لازم به یادآوری است که عباس اندریاری پس از اجرای حکم شنیع شلاق دچار لطمه روحی شدیدی شده است.

 

اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار همانگونه که قبلا نیز اعلام کرده است در برابر اجرای حکم قرون وسطایی شلاق در مورد کارگران سکوت نخواهد کرد و اقدامات اعتراضی بیشتری را در دستور خود قرار خواهد داد.

 

اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار 8/12/1386

www.ettehade.net

k.ekhraji@gmail.com

 

 

 

*کلاسه پرونده : 86/904   شماره دادنامه 1116   تاریخ : 17/9/86

مرجع رسیدگی : شعبه چهارم دادگاه تجدید نظر استان کردستان

تجدیدنظر خواه : 1- فارس گویلیان فرزند محمد   2- عباس اندریانی فرزند عبدالباقی 3- صدیق امجدی فرزند محمد  4- طیب چتانی فرزند صدیق  5- یدالله مرادی فرزند حبیب الله  6- طیب ملایی فرزند محمد علی  7- اقبال لطیفی فرزند حبیب الله  8- حبیب الله کله کانی فرزند عبدالله 9- صدیق سبحانی فرزند علی 10- محی الدین رجبی فرزند رحمت 11- خالد سواری

همگی با وکالت سید مهدی حسینی سنندج خیابان پاسداران ساختمان نیکان - شماره 17

 

تجدیدنظر خوانده : دادسرای عمومی و انقلاب سنندج

تجدیدنظر خواسته : دادنامه شماره 639 -24/4/86 و 911 31/5/86 صادره در پرونده کلاسه 86/302 و 86/822 شعبه 104 دادگاه عمومی جزایی سنندج

گردشکار : پس از ارجاع و وصول پرونده به این شعبه و ثبت به کلاسه فوق اینک در وقت فوق العاده و شعبه چهارم دادگاه تجدیدنظر استان کردستان تشکیل است پس از قرائت گزارش و بررسی محتویات پرونده و مشاوره ختم رسیدگی را اعلام و به شرح آتی مبادرت به صدور رای می نماید.

رای دادگاه

تجدید نظر خواهی آقای سید مهدی حسینی به وکالت از آقایان طیب ملائی ،خالد سواری ، طیب چتانی ، یدالله مرادی ، اقبال لطیفی ، صدیق سبحانی ، صدیق امجدی، فارس گویلیان ، محی الدین رجبی ، حبیب الله کله کانی،

نسبت به دادنامه شماره 639- 24/4/86  شعبه 104 دادگاه جزایی سنندج که بموجب آن موکلینش به اتهام اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمع غیر قانونی و ایجاد وکالت غیر متعارف و جنجال و هیاهو به تحمل 91 روز حبس محکوم گردیدند وارد نیست زیرا تحقیقات دادگاه نخستین نشان می دهد که آنان مرتکب بزه انتسابی شده اند و دلیل که نقض دادنامه تجدیدنظر خواسته ایجاد نماید به این دادگاه ارائه نداده اند اما این دادگاه کیفر حبس تعیین شده را متناسب ندانسته به استناد بند 2 ماده 3 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت حبس هر یک از متهمان را به پرداخت دو میلیون ریال جزای نقدی تبدیل می نماید. شلاق به قوت خود باقی است . تجدیدنظر خواهی آقای عباس اندریانی نسبت به دادنامه شماره 639- 24/4/86 همان دادگاه که بموجب آن به اتهام اخلال در نظم عمومی به تحمل 91 روز حبس محکوم گردیده رد شده است نیز متکی به دلیلی نیست و رای دادگاه نخستین بر اساس موازین قانونی صادر گردیده  اما این دادگاه کیفر تعیین شده را متناسب نداسته و به استناد بند 2 ماده 3 قانون فوق الذکر کیفر تعیین شده پرداخت دو میلیون ریال جزایی نقدی تبدیل می نماید.

بنابراین ضمن رد تجدیدنظرخواهی به استتناد ماده 250 و 257 قانون آئین دادرسی کیفری دادنامه تجدیدنظر خواسته را با اصلاح بعمل آمده تأیید می گردد. این رای قطی است. /م

 

مستشاران دادگاه

جوهری                                              صادقی


بازگشت به صفحه اول