|
|
|||||||
|
|
روز جمعه روز اعتراض عمومی به جمهوری اسلامی در گوتنبرگ سوئد!
همانطور که می دانید روز شنبه 25 ژوئیه، از جانب شماری از سازمانهای مدافع حقوق بشر و شخصیتهای سیاسی از جمله سازمان عفو بین الملل، گزارشگران بدون مرز و انجمن بین المللی قلم به عنوان روز "اقدام جهانی برای دفاع از حقوق بشر در ایران" اعلام شده است.
در این روزبه خیابان بیاییم تا هم صدا علیه سرکوب و اختناق در ایران فریاد بزنیم و اعلام کنیم زندانی سیاسی آزاد باید گردد، حکومت اسلامی نابود باید گردد. اعلام کنیم تنها راه رهایی، دفاع از انقلاب مردم در ایران است. بیایید در روز جمعه هم صدا به دنیا اعلام کنیم که تنها راه دفاع از حقوق بشر در ایران حمایت جهانی از مبارزه مردم برای سرنگونی رژیم اسلامی است. در این روز از دولتهای غربی بخواهیم تا روابط سیاسی و دیپلوماتیک خود را با جمهوری اسلامی قطع نمایند و اعلام کنیم که تا حکومت اسلامی هست حقوق بشر بی معنی است.
تشکیلات خارج کشورحزب کمونیست کارگری در گوتنبرگ همه ایرانیان مبارزمقیم شهرو همه احزاب و سازمانهای سیاسی را با شعارسرنگونی به شرکت گسترده در این تظاهرات فرا می خواند. تریبون تظاهرات آزاد است بشرطی که تا روز چهارشنبه خبر دهند. به علاوه شرکت احزاب با پرچم و پلاکاردهای خود نیز آزاد است.
زمان: جمعه 24 ژوئیه از ساعت 6 در میدان گوستاو آدولف و سپس حرکت به طرف خیابان Avenyn مقابل Stora Teatern تلفنهای تماس 0735682525 منصور فرزاد و 0704738113 داریوش شاهماری تشکیلات خارج کشور حزب کمونیست کارگری ایران – گوتنبرگ 19 ژوئیه 2009 |